Hélène Oosterhuis

Hélène Oosterhuis is een verfrissende spreker, zonder powerpoint en langdradig taalgebruik weet ze haar publiek te boeien. Haar motto: ‘Wees succesvol jezelf, het is het mooiste wat je jezelf en de wereld kunt geven’

Ze neemt het publiek mee in de wereld van succesvol jezelf zijn en succesvol veranderen. Een interactieve lezing met een vleugje cabaret, kennis en gevoel. Zij is ondernemer, veelgevraagd spreker, NLP trainer en auteur van het boek Ken je mij?

Hélène Oosterhuis is ook oprichter en voorzitter van de Stichting Another Way. Een stichting die zich inzet voor vrouwen met een sociaaleconomische achterstand, powervrouwen in een dip.

Na 20 succesvolle jaren in de financiële dienstverlening gooide Hélène Oosterhuis het roer om. Van een topinkomen ging zij naar nul, om weer opnieuw te ontdekken waar ze energie van kreeg. Stapje voor stapje onderging zij de transformatie van denken naar voelen. Zij ging van controle houden over haar gevoel tot voelen wat haar controleert. Ze heeft de afgelopen jaren onderzoek gedaan naar beïnvloeden van je mind en de kracht van emoties. Zij is een veelgevraagd spreker en trainer op het gebied van succesvol jezelf zijn en succesvol veranderen.

Een lezing van Hélène is altijd verrassend en een belevenis. Het maakt je bewust van je eigen leiderschap, verantwoordelijkheid en zet aan tot nadenken. Zij verrast haar publiek door de symbolen uit haar koffer te halen en dit te combineren met informatie, anekdotes en praktische tips. Haar echtheid, openheid en humor zijn haar kracht. Haar levenservaringen en kennis maken het inspirerend en motiverend.

Hélène Oosterhuis spreekt over de volgende onderwerpen:
De kracht van succesvol jezelf zijn
Succesvol veranderen
Met Hart & Ziel werken

Tel: 0180-820814
mail@heleneoosterhuis.nl