De BabesCoffee avonturen

Onbewerkt, puur, healthy en BabeMade™

De BabesCoffee avonturen

Ba-be’s ~ Coffee ; zijn ; Ba- bette & Bre- chje. Na 20 jaar in de anesthesie te hebben gewerkt zijn wij als fitgirl babe & yogini babe vanaf begin 2016 fulltime Barista’s. Door onze jarenlange zorgachtergrond hebben wij veel kennis op gedaan op het gebied van voeding, gezondheid en gastvrijheid. We willen nu met onze zorgkennis op een andere manier bij dragen aan een gezondere leef- en voedingsstijl voor ieder die daar behoefte aan heeft. Met dit nieuwe avontuur volgen wij vol passie ons hart.

Onbewerkt, puur, healthy en BabeMade™

Wij staan met onze eigen BabeMade™ producten voor onbewerkt, puur en healthy eating. We bieden een ontbijt- ,lunch- en zoetigheden assortiment in afstemming met onze gasten en/of opdrachtgevers. Probeer ook onze BabeMade™ smoothiebar eens voor de dagelijkse shot vitamines. Flexibel ingesteld als we zijn kunnen wij inspelen op specifieke verzoeken met betrekking tot dieetwensen & allergieën. Door de samenwerking aan te gaan met diverse Utrechtse ondernemers kunnen wij onze BabeMade™ producten dagelijks vers aanbieden tegen een normale prijs. Alles is met veel zorg, smaak & karakter uitgezocht en bereid.

Happy, met genoeg energie voor tien

Je vindt ons op beurzen, symposia, festivals, markten, sportevenementen, feesten en partijen. Vol enthousiasme rijdt ons team van BabesCoffee™ rond in een van onze 4 blinkende Piaggio Ape’s voornamelijk door Utrecht en omgeving. Met de Piaggio’s op onze aanhanger, en mobiele barren achterin kunnen wij heel Nederland bereiken. Wij zijn flexibel in te zetten en verplaatsbaar naar iedere plek waar de behoefte naar cafeïne, vitamines, en een lach het grootst is. Zowel onze koffie tuktuks als ook wijzelf zijn volledig self supporting en hebben genoeg energie aan boord om happy & stralend een hele dag door te komen!

Babes Coffee™

Oorsprongpark 12
3581 ET Utrecht
06-51 219 935 (Babette)
06-21 514 420 (Brechje)
happy@babescoffee.nl