Beveiliging

Evenementen- en horecabeveiliging is een gespecialiseerde vorm van particuliere beveiliging. De beveiligingsbedrijven richten zich op de veiligheids- en gezondheidsaspecten bij de organisatie en uitvoering van een evenement of bij het uitgaan in de horeca. De veiligheid van de bezoekers van een evenement of horecagelegenheid staat daarbij centraal.

Beveiliging is een essentieel onderdeel van een evenement. Veel mensen zeggen zelfs dat dit het belangrijkste element is om goed geregeld te hebben. De impact van ongelukken is namelijk enorm groot en de veiligheid van uw gasten gaat immers voor alles!

Het is belangrijk om de beveiliging door professionals te laten uitvoeren, daar zij getraind zijn in dit werk en om excessen te voorkomen. Het is hierbij goed om erkende bedrijven in te zetten. Informeer of ze bij een branchevereniging zijn aangesloten.

Erkende bedrijven beschikken over een keurmerk/certificaat en zijn gewend om samen te werken met de hulpdiensten als brandweer, veiligheidsregio enz.

Hulpmiddelen van Veiligheidsbranche

Voor benodigde documenten (hulpmiddelen) kunt u gratis gebruik maken van documenten van de Nederlandse Veiligheidsbranche.

Bron

Bij dit onderwerp mochten wij gebruik maken van de documentatie van de Nederlandse Veiligheidsbranche sectie Evenementen en Horecabeveiliging. Waarvoor dank!