Sonja van der Weegen

Sonja van der Weegen

Wie Sonja van der Weegen zegt, zegt muziek. De veelzijdige zangeres staat al op zesjarige leeftijd in Carré voor een optreden tijdens het Grand Gala Desinfants. Vanaf dat moment heeft ze de smaak te pakken en ademt ze muziek. Naast het dagelijks bespelen van de piano, hongert ze naar het podium.

Lees meer
Jonkers & Merlot

Jonkers & Merlot

Annelies Jonkers en Marie Merlot zijn twee buurmeisjes uit Amsterdam Oost. Ondanks dat ze elkaar pas kort geleden hebben ontmoet, lijkt het of deze twee elkaar al jaren kennen. Ze schrijven hun tweestemmige ontboezemingen zowel in het Nederlands, Engels als Frans.

Lees meer
IVY

IVY

Met 3 stemmen, 2 gitaren en een kleinschalige percussie heeft dit muziektrio een unieke sound. IVY is een collectief van muzikanten dat elkaar heeft leren kennen op het conservatorium.

Lees meer
Anne van Damme

Anne van Damme

Anne van Damme is een jonge singer-songwriter die oorspronkelijk uit Zeeuws-Vlaanderen komt. Deze Rockacademie alumna weet te raken met haar gevoelige liedjes en warme stem.

Lees meer
Heleen Bartels

Heleen Bartels

Ik heb altijd graag gezongen bij de harp. Nadat ik zang als bijvak had afgesloten op het conservatorium, heb ik bij diverse zangdocenten les gehad. Op dit moment word ik gecoacht door de goudse zangpedagoge Otillie Tol.

Lees meer
Lars Zebregs

Lars Zebregs

Lars Zebregs is van kinds af aan al bezig met muziek. Met een gevarieerd en uitgebreid repertoire is hij de zanger/ pianist voor elke gelegenheid.

Lees meer
Noël

Noël

Noël van de Wiel (1994) begon op tienjarige leeftijd met zingen. Kort daarna deed ze mee aan het Junior Songfestival in 2006 waar ze op de derde plaats eindigde. Vanaf 2007 volgde ze zangles bij vocalcoach Babette Labeij.

Lees meer
Olaf Bosman

Olaf Bosman

Ik ben Olaf Bosman, een Singer-songwriter uit Utrecht. Op mijn 5e jaar kreeg ik een keyboard van mijn nichtje en daar speelde ik vanaf dat moment bijna elke dag op. Toen ik acht jaar was kwam ik in aanraking met zang door een kerkkoor in de buurt.

Lees meer
Allround zangeres Janina

Allround zangeres Janina

Janina is een allround zangeres in hart en nieren. Door haar aanstekelijke enthousiasme is ze in staat de hele tent op z’n kop te zetten en door haar uitbundige karakter weet ze iedereen mee te krijgen.

Lees meer