Noël

Noël van de Wiel (1994) begon op tienjarige leeftijd met zingen. Kort daarna deed ze mee aan het Junior Songfestival in 2006 waar ze op de derde plaats eindigde. Vanaf 2007 volgde ze zangles bij vocalcoach Babette Labeij. Dit leidde tot diverse opdrachten zoals achtergrondzang bij Fluitsma en van Tijn, een demo-opname met Carlo Boszhard en een plek in de voorprogrammering in de Melkweg.

Tussen 2007 en 2013 volgde Noël lessen op het Junior Jazz College, een prestigieus jong talent-programma van het Conservatorium van Amsterdam. Tijdens deze opleiding kwam ze onder andere op het IJazz festival terecht, volgde ze masterclasses van bekende jazzmusici en kreeg ze talloze optredens bij diverse live-televisie en -radioprogramma’s en andere gelegenheden binnen en buiten school.

Noël is nu bezig met haar bacheloropleiding Zang Jazz/Pop aan het Conservatorium in Utrecht.

Skirt and Tie is een muzikaal duo bestaande uit Noël van de Wiel (zang) en Sander Nolan (piano). Ze richten zich voornamelijk op lichte muziek zoals Jazz, maar pop, funk, soul en latin behoort ook tot het repertoire. De muziek zorgt voor een intieme sfeer die bij bijna iedere gelegenheid past. Op verzoek kunnen ze ook nummers voor u instuderen. Ze maken gebruik van professionele geluidsapparatuur die er voor zorgt dat ze zich goed aan kunnen passen op de situatie. Ook is Skirt and Tie uit te breiden in een grotere bezetting met meerdere muzikanten.

 

Tel: +31 (0)6 5427 2459
info@skirtandtie.nl