Gehoorbescherming

WAAR GA JE STAAN?
Luister zo veilig mogelijk: kijk op welke plek je het beste kunt genieten en toch voldoende afstand houdt van de speakers. Te dichtbij staan kan schadelijk zijn voor je gehoor. Als je op 2 meter afstand van de boxen staat scheelt dat al zo’n 10 dB. Goede muziek hoor je graag lekker hard! Met een koptelefoon kun je zelf het volume bepalen, maar hoe doe je dat bij een band of dj? Onze locaties zorgen voor een volume dat met oordoppen in altijd veilig is, zodat jij zo lang mogelijk kunt blíjven genieten.

DRAAG DIE DOPPEN
Draag die doppen! Bij geluidsdrukken hoger dan 80 dB is het verstandig om oordoppen met muziekfilter te gebruiken. Op deze manier hoor je de muziek nog steeds goed, kun je makkelijker communiceren met je vrienden en bescherm je ook nog je gehoor. Sta je vaak in hoge geluidsdrukken? Dan is het verstandig om oordoppen te gebruiken. Als je investeert in goede doppen, word je minder moe en kun je het oplopen van gehoorschade voorkomen.

GUN JE OREN RUST
Zoek ook af en toe even een rustigere plek op om je oren een ‘pauze’ te geven. Zo kunnen ze even bijkomen en blijven op die manier langer geschikt om te genieten van livemuziek! Als je elke 2 uur je oren een kwartiertje rust geeft kunnen ze even bijkomen.