Ballonkunstenaar Patrick

Patrick’s ballonkunst is van heel hoog niveau. Het vormt een ware attractie op uw feest, waarmee niet alleen kinderen worden vermaakt. Ook volwassenen genieten hier stiekem van mee. Patrick hanteert een slimme methode om extra sfeer en humor op uw feest te laten verspreiden. U krijgt gegarandeerd positieve reacties van de gasten.

Ballonkunstenaar Patrick behoort tot de absolute wereldtop van ballonartiesten. Verwacht geen eenvoudige ballonhondjes en zwaarden, want wat Patrick maakt is echt kunst. Een ware ballonartiest dus. Hij schildert met ballonnen en dit moet je gezien hebben om het te geloven. Zijn ballonkunst is te zien geweest in een commercial van Comedy Central. Ook het programma Draadstaal heeft Patrick’s expertise al eens gebruikt. Daarnaast stond hij al meerdere keren op Lowlands.

Patrick is o.a. Europees Kampioen Ballon Modelleren en winnaar van de Balloon Excellence Award, uitgereikt in Amerika. Daarnaast heeft hij meerdere internationale prijzen gewonnen. Ook heeft hij les gegeven op internationale ballonconventies in Europa, Amerika en Azië. Zijn passie voor ballonkunst gaat zelfs zover dat hij zo nu en dan droomt over nieuwe ballonsculpturen.

Patrick van de Ven
Radiumweg 22, 7335 DW Apeldoorn
info@ballonkunstenaarpatrick.nl
tel: 055-8448608