Kasteel De Vanenburg

Hotel, restaurant, vergaderarrangementen, huwelijken en meer

Kasteel De Vanenburg

Het 17e-eeuwse landgoed van Kasteel De Vanenburg, centraal gelegen op de bosrijke Veluwe, biedt u vele mogelijkheden op zakelijk en persoonlijk gebied. Gasten worden op ons landgoed ouderwets verwend en in stijl verwelkomd voor sfeervolle zakelijke bijeenkomsten, een culinaire beleving in ons restaurant, een congres, een jubilea of (huwelijks-)feest. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij verwelkomen en adviseren u graag. Een geslaagde bijeenkomst is ons gezamenlijke doel.

Hotel

Prinsheerlijk overnachten op een rustiek en romantisch 17e eeuws landgoed. Wij verwelkomen u graag op ons landgoed voor deze onvergetelijke ervaring. Onze 52 hotelkamers bevinden zich verspreid over vier hofjes rondom het kasteel en zijn omgeven door de prachtige kasteeltuinen. Na uw overnachting kunt u genieten van een smakelijk ontbijt in het kasteel zodat u fris en fruitig aan een nieuwe dag begint.

Restaurant

Wees welkom in ons a la carte restaurant. Gelegen aan de achterzijde van ons kasteel met een prachtig uitzicht over de kasteeltuinen. Met veel passie en persoonlijke aandacht zet de keukenbrigade onder leiding van onze chef-kok verrassende en smakelijke creaties op tafel. Geniet van ouderwetse verwennerij in een sfeervolle ambiance. Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen.

Vergaderarrangementen

Kasteel De Vanenburg biedt u een grote variëteit aan vergaderzalen, met modern comfort en geavanceerde techniek, in een omgeving die 17e-eeuwse luxe en rust uitstraalt. Vergaderarrangementen zijn in combinatie met een luxe lunch en een culinair diner te reserveren. Kasteel De Vanenburg hanteert de volgende tarieven voor vergaderarrangementen (prijzen zijn incl. BTW):

Huwelijken

Op zoek naar een romantische en landelijke trouwlocatie waar elke unieke stap van jullie huwelijksdag gevierd kan worden? Kasteel De Vanenburg laat uw wensen met alle liefde uitkomen. Door de grote van ons landgoed en de diversiteit aan sfeervolle ruimtes en schitterende kasteeltuinen is jullie trouwdag in zijn geheel mogelijk op onze sprookjesachtige locatie. Daarnaast zijn wij door onze centrale ligging in het midden van Nederland voor al uw gasten goed bereikbaar.
Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact op met onze huwelijksspecialiste Stephanie Kamphorst-Bakker. Zij verwelkomt jullie graag op het kasteel voor een kennismakingsgesprek en een persoonlijke rondleiding.

Kasteel De Vanenburg
Vanenburgerallee 13
3882 RH Putten
T: 0341 – 37 54 54
M: info@vanenburg.nl