DUTCHBAND

Dutchband is de grootste leverancier van identificatiepolsbandjes en consumptiemunten in Nederland. Wij hebben miljoenen polsbandjes op voorraad en zijn de specialist in Europa in het bedrukken van consumptiemunten. In 2001 is Dutchband opgericht door de broers Ties en Taco Carlier. Het bedrijf was oorspronkelijk gehuisvest in Delft, maar verhuisde in 2004 naar Amsterdam.

WAT KUNT U VAN DUTCHBAND VERWACHTEN:

  • Veilig en betrouwbaar: Wij beseffen als geen ander dat uw polsbandjes en consumptiemunten dikwijls een enorme waarde vertegenwoordigen. Om de betrouwbaarheid te kunnen blijven waarborgen hebben wij protocollen vastgelegd voor diverse cruciale handelingen binnen het bedrijf. U kunt er dus op vertrouwen dat uw producten bij Dutchband in veilige handen zijn.
  • Service: Onze deskundige medewerkers zetten zich tot het uiterste in om u het beste advies te geven. Wij hebben een eigen grafische afdeling die u kan adviseren op het gebied van de bedrukking van polsbandjes en consumptiemunten.
  • Snelheid: Dankzij speciale druktechnieken kunnen wij sneller polsbandjes en breekmunten leveren dan onze concurrenten. Het komt vaak voor dat wij, voor klanten in nood, dezelfde dag nog polsbandjes produceren en leveren.
  • Online ontwerpen en bestellen: U kunt online uw polsbandje ontwerpen, afrekenen en kiezen voor de beste verzendmethode. Natuurlijk is het ook mogelijk per telefoon, e-mail of fax te bestellen.
  • Kwaliteit en productontwikkeling: Wij leveren alleen producten van de allerhoogste kwaliteit. Doordat het grootste deel van de polsbandjes door Dutchband zelf wordt geproduceerd, betekent dat ook dat we polsbandjes op maat kunnen maken. Onze productontwikkelaars denken graag met u mee wanneer u op zoek bent naar een uniek polsbandje.
Contactpersoon: Dhr. T. Carlier
info@dutchband.com
Mauritskade 55
1092 AD Amsterdam
T.020-3309904