Nationale-Nederlanden

Geen zorgen met een goed verzekerd evenement

Evenementenverzekering

Als u een evenement organiseert, wilt u goed verzekerd zijn. Bijvoorbeeld als u bij schade aansprakelijk bent of als het evenement niet door kan gaan door externe oorzaken. Met de Evenementenverzekering verzekert u zich tegen die financiële gevolgen.

Kies zelf uw dekking
Niet elk evenement heeft dezelfde risico’s. Daarom kiest u met de Evenementenverzekering zelf welke rubrieken u opneemt. Zo bent u in één keer verzekerd tegen de risico’s die passen bij uw evenement.

Tot vlak voor het evenement af te sluiten
We begrijpen dat u met het organiseren van een evenement erg druk bent. Dan is het fijn om te weten dat u de Evenementenverzekering tot vlak voor het evenement kunt aanvragen, wijzigen en uitbreiden.

Uitgebreide onkostendekking
Kiest u voor de rubriek Onkosten? Dan bent u verzekerd als het evenement geannuleerd of uitgesteld moet worden. Bijvoorbeeld wanneer een hoofdpersoon het laat afweten, ook als dat familie is of de hoofdpersoon ouder is dan zeventig jaar.

Afsluiten via uw verzekeringsadviseur
Deze verzekering kunt u op dit moment alleen afsluiten via een verzekeringsadviseur. Ook voor een premieberekening en antwoord op uw vragen kunt u terecht bij een adviseur. U kunt hier zoeken op naam van de onafhankelijk adviseur of op postcode.

Nationale-Nederlanden

Telefoon 070 513 33 33
Naar contactformulier
Schade melden

Preventietips

Met een goede voorbereiding verkleint u de kans op schade. Daarom ontwikkelden we voor u een overzicht met tips. Download de preventie checklist en bekijk hoe u uw evenement veiliger kunt maken.

Rubrieken

De Evenementenverzekering is opgebouwd uit een aantal losse rubrieken. U kunt de volgende rubrieken verzekeren bij de Evenementenverzekering: Aansprakelijkheid, Onkosten, Ongevallen, Casco en Geld. U kunt één rubriek kiezen of er meerdere combineren.

 

Rubriek Dekking Uitbreiding
Aansprakelijkheid Aansprakelijkheid voor zaak- en personenschade. Dekking voor schade aan gebouwen die onder uw toezicht vallen.
Onkosten Onkosten door het annuleren of uitstellen van het evenement. Ook bij het niet komen opdagen van hoofdpersonen.  
Ongevallen (alleen in combinatie met een andere rubriek) Ongeval bij leden / vrijwilligers van de organisatie. Bij overlijden: € 2.500,- of € 5.000,- Bij blijvende invaliditeit: € 25.000,- of € 50.000,- Dekking van medische kosten tot € 500,- per persoon.
Casco Verlies of beschadiging van verzekerde goederen tijdens transport en verblijf.  
Extreem weer (alleen in combinatie met de rubriek ‘Onkosten’) Onkosten door afzeggen of uitstellen van het evenement door weersomstandigheden, tot uiterlijk tien dagen voor het evenement aan te vragen.  
Geld Verlies van geld tijdens het verblijf en transport.
Ook gedekt is schade door vals geld.
 

Veiligheid en verzekeren in de praktijk

Organisatoren vertellen op EventSummit 2019