TSC Crowd Management

De grootste aanbieder van evenement beveiliging en crowd management

TSC Crowd Management

De grootste, meest ervaren en gespecialiseerde aanbieder van evenement beveiliging en crowd management. Met een uitgebreid dienstenpakket, variërend van event services, event security, traffic, fire & safety, hospitality, dog security, object beveiliging en consultancy diensten tot onze in house Academy, biedt TSC Crowd Management een passend totaalaanbod voor iedere opdrachtgever.

Oplossingsgericht denken en handelen, dat is ons dagelijks werk. Voor onze opdrachtgevers en relaties zoeken we voortdurend naar manieren om de veiligheid en gastvrijheid tijdens evenementen en op locatie te waarborgen. Dat doen we onder meer door onze medewerkers te trainen, door gebruik te maken van moderne technieken en ICT en door een zo goed mogelijk prijs-kwaliteitverhouding na te streven.

Als marktleider en toonaangevende evenementenbeveiliger, hanteert The Security Company de maximale standaard in kwalitatieve service en flexibiliteit. Het is de missie van The Security Company om hierin voorop te blijven lopen. Dit bereiken we onder meer door continue te investeren in innovatieve ontwikkelingen, waaronder het zichtbaar maken van de kwaliteit van de diensten voor haar opdrachtgevers in erkende keurmerken.

De certificeringen zorgen er voor dat de continuïteit voor onze opdrachtgevers gewaarborgd blijft, zowel bij evenementbeveiliging en servicediensten, als in de reguliere beveiliging. Hiermee is onze gast ook echt te gast en wordt met alle daarbij behorende egards behandeld, terwijl de veiligheid van het evenement of de locatie altijd scherp op het netvlies staat. The Security Company is lid van de brancheverenigingen ‘De Nederlandse Veiligheidsbranche’ en ‘VVEM’ en werkt volgens de cao’s van de Nederlandse Veiligheidsbranche.

TSC Crowd Management
Krommewetering 21
3543 AP UTRECHT
E: info@tsc.nl
T: +31 (0) 30 303 19 03