VVE Safety

Specialist in veiligheid voor evenementen

VVE Safety

VVE Safety zorgt voor de algehele veiligheid tijdens ieder evenement. Onze klanten zijn gemeenten, politie, beveiligingsorganisaties en evenementenorganisatoren. Wij schrijven gedetailleerde veiligheidsplannen en zorgen tevens voor de vlekkeloze uitvoering. VVE Safety is onderdeel van Vinke Vision Events, het bedrijf voor de uitvoering van Media evenementen.

VVE Safety is gespecialiseerd in Veiligheid voor Evenementen. Dat begint bij een grondige voorbereiding. Zo verzorgen wij de vergunningsaanvraag, schrijven we veiligheidsplannen en zorgen we voor de afstemming met de verschillende diensten. Door onze kennis en ervaring kost het hele proces rondom de vergunning minder tijd en is een optimale veiligheid in de uitvoering gegarandeerd. Onze kracht zit in de uitvoering van de plannen en het nakomen van de afspraken die hierbij zijn gemaakt.

VVE Safety is de ervaren en betrouwbare partij om mee samen te werken als u verzekerd wilt zijn van de algehele veiligheid van uw evenement. Wij staan in dienst van de organisatie en de gemeenten. Wij schrijven de plannen, zetten de juiste structuur neer en bewaken het proces tijdens de uitvoering.Het is essentieel om te doen wat er beloofd is in de veiligheidsplannen en ervoor te zorgen dat de mensen op de vloer ook alle relevante informatie hebben en ermee kunnen werken.

Zo coördineren wij de veiligheid in de uitvoering en leveren wij desgewenst verkeersregelaars, beveiliging, EHBO, brandwachten en veiligheidscoördinatie. Wij bieden dan ook een totaaloplossing voor de veiligheid van elk evenement. Onze kennis en ervaring koppelen we aan kwaliteit. Dit maakt ons tot een betrouwbare en professionele partner.

VVE Safety

Middelerf 12a  3851 SP Ermelo
info@vvesafety.nl
Tel: +31 (0) 341-760 160