Saxofonist Tim Bakker

Tim speelt ongeveer 90 shows per jaar en is nu vooral te vinden naast verschillende DJ’s. Hij is tevens saxofonist bij verschillende bands en pianoshows. Door zijn uitgebreide repertoire kan hij eigenlijk overal terecht.

Tim is zowel te boeken als solo saxofonist als er al een DJ is, maar kan ook helpen bij de complete invulling. Haal het beste van twee werelden in huis door jullie bruiloft, evenement of bedrijfsfeest de persoonlijkheid van live-muziek mee te geven met daarnaast de veelzijdigheid van een DJ. Een avondvullend concept zonder pauzes! Tim speelt mee met de DJ en zal zeker de show stelen op jullie feest!

BIOGRAFIE
Muziek is de rode draad in Tim Bakkers 29-jarig bestaan. Als klein, nieuwsgierig jongetje luisterde hij uren naar alle bandjes (lang geleden 😉 ) die er te vinden waren van Bassie & Adriaan tot aan Earth Wind & Fire. Tim werd in 2007 aangenomen op het Conservatorium in Haarlem, voorheen Alkmaar. Hij studeerde saxofoon, pop/sessie. Onder de noemer ‘Leading Performer’ sloot hij deze studie in 2011 cum laude af.

Gedurende deze vier jaar ontdekte hij de ware muzikant die in hem verscholen zat. Soul, pop, dance en funk zijn de genres waar hij zich het meeste bij thuis voelt. Maar ook gedurende de opleiding ontvlamde zijn liefde voor Jazz en die is onmogelijk te doven.

Tim heeft inmiddels al behoorlijk wat podiumervaring opgebouwd en gespeeld met verschillende artiesten als Trijntje Oosterhuis, Candy Dulfer, Alain Clark, Dj Jean en vele anderen.

Tel: 0651757246
info@timusic.nl